CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

CINEMEC & PATHÉ, SAMEN ÉÉN

CINEMEC & PATHÉ, SAMEN ÉÉN

CineMec is onderdeel van Pathé. En dat biedt veel voordelen. We hebben de keuze gemaakt om het beste uit de 2 werelden van CineMec en Pathé samen te brengen. Om optimaal te voldoen aan de wensen van de bezoekers wordt er doorlopend klantonderzoek gedaan, zodat we de kwaliteit kunnen leveren die van ons wordt verwacht.

Makkelijker voor jou

Het samengaan van CineMec en Pathé biedt een aantal grote voordelen, waardoor je nog meer kunt genieten van onze bioscopen. De tarieven zijn aangepast (o.a. kinderticket altijd € 5,- (excl 3D toeslag), de openingstijden verruimd, het horeca-assortiment is uitgebreid en het wordt nog gemakkelijker om je filmticket te kopen, ook voor CineMec, via de Pathé app.

GROOTSE FILMBELEVING

Film beleef je pas echt bij Pathé CineMec. Niet alleen door een groots scherm en groots geluid, maar ook door de grootsheid van je ervaring. Groots is helemaal opgaan in een andere wereld en vergeten dat er nog een volle bak popcorn op je schoot staat, terwijl je al anderhalf uur op het puntje van je stoel zit.
Dus maak het groots met het grootste filmaanbod van heel Nederland. In een van de 25 Pathé CineMec theaters. Maak het groots met IMAX, Pathé Ladies Night, Pathé VIP, Pathé Unlimited en meer. Maak het groots wanneer je maar wilt. Je hoeft er alleen maar een ticket voor te kopen.

ALTIJD EEN BIOSCOOP IN DE BUURT

In plaats van 3 CineMec bioscopen kun je nu terecht bij 25 bioscopen in heel Nederland, waaronder een aantal theaters met Dolby Atmos zalen (ook bij CineMec Utrecht en Nijmegen) en IMAX. Deze technieken bieden een nog grotere filmbeleving.
Pathé vernieuwt continu. Zo openen we dit jaar nog nieuwe Dolby Cinema zalen en een 4DX-zaal in het land.

ALTIJD OP DE HOOGTE ZIJN?

Meld je hier aan voor onze mailings, zodat je altijd de actuele film- en eventinformatie hebt. Je gegevens worden voor niets anders gebruikt, dan voor het toesturen van het Pathe CineMec Nieuws. Veel film plezier.