CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pathé CineMec Voordeeltickets

Pathé CineMec Voordeeltickets

Naar de film gaan bij Pathé CineMec is niet alleen leuk, maar kan ook zeer voordelig zijn! Want met de Voordeeltickets profiteer je van flinke kortingen op de toegangsprijs. Zo is een ticket extra goedkoop als je ‘s morgens of met je familie naar de film gaat. Ga je vaker naar de film? Dan is Pathé Unlimited Card ideaal voor je!

Tarieven CineMec

CineMec is onderdeel van Pathé. Hierdoor zijn er nieuwe tarieven en veel nieuwe kortingsmogelijkheden. Doe er je voordeel mee!
De MyCineMec-pashouders kunnen de pas tot een jaar na aankoop nog gebruiken voor de reguliere ticketprijzen (exclusief toeslagen en 3D-brillen). Je krijgt met de pas altijd € 3,- korting. De korting geldt niet voor speciale tickets zoals het kinderticket of tienerticket.
CineMec Uitbonnen en Cadeaubonnen kunnen tot één jaar na aankoop worden ingeleverd bij de CineMec kassa's.

Nieuwe CineMec tarieven

Let op:

  • Bij een Premium voorstelling (Dolby Atmos & Laser 3D-projectie) geldt een toeslag van €2,50. Een Premium voorstelling is alleen te zien in Utrecht en Nijmegen.
  • De Studenten- en CJP korting is in Utrecht ook op vrijdag- en zaterdagavond geldig.
  • Er geldt een toeslag van €0,50 per ticket voor een telefonische reservering (via telefoonnummer: 0900 321 0 321).

Alle voordeeltickets