TED 2017

Op dinsdag 25, woensdag 26 en zondag 30 april is het tijd voor TED bij CineMec Utrecht! TED (Technology, Entertainment, Design) zijn wereldberoemde, inspirerende conferenties waarin sprekers "de presentatie van hun leven geven". Deze keer is het thema 'The Future You.' Via live-stream wordt TED in april bij CineMec Utrecht uitgezonden. Mis het niet! 


TED 2017 - Opening Night
Op dinsdag 25 april starten we met de openingssessie van TED 2017: The Future You - live vanuit het Vancouver Convention Centre in Canada. Deze bioscoopvertoning van de bekende conferentie is de eerste in de reeks van drie. Zes tot acht sprekers gaan in op het onderwerp 'The Future You' waarbij zij zich richten op vernieuwende ideeën die de wereld kunnen veranderen. Dit jaar staat zelfreflectie centraal.


TED 2017 - TED Prize Event
Op woensdag 26 april wordt de winnaar van $1 miljoen bekend gemaakt. Dit jaarlijks terugkerende onderdeel van TED wordt live vanuit het Vancouver Convention Centre in Canada bij CineMec uitgezonden. Tijdens deze sessie ontdekken we welk idee het beste aansluit bij het thema 'The Future You'. De jury let hierbij op creativiteit en potentie om de wereld te kunnen veranderen.

De sprekers tijdens het Prize Event zijn:

- Serena Williams (Atleet)
- John Boogz & Lil Bucks (Movement Artists)
- Atul Gawande (Chirurg en Journalist)
- Raj Panjabi (Arts)
- Anna Rosling Rönnlund (Co-founder van Gapminder)


TED 2017 - Highlights of TED 2017
Op zondag 30 april sluiten we TED af met de hoogtepunten van dit jaar. Beleef bij CineMec de beste momenten van TED 2017!