CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Winnie de Poeh (NL)
RELEASE: 2017

Winnie de Poeh (NL)

Winnie de Poeh (NL)
  • Tijdsduur 63 Minuten
  • Taalversie Nederlands
  • Genre Animatie Familiefilm Kinderfilm
  • Kijkwijzer
    • Alle leeftijden

Walt Disney Studios keert terug naar het Honderd Bunderbos van ‘Winnie de Poeh’. In 2011 verscheen voor het eerst in 35 jaar een Poeh avontuur in de bioscoop. Nu is Poeh terug voor de Pathé Kleuterbios op zondag 22 oktober 2017!

In deze nieuwe film zien wij de eigenaardige, charmante, maar vooral lieve Winnie de Poeh samen met zijn vriendjes Teigertje, Konijn, Knorretje, Kanga, Roe en natuurlijk Iejoor, die wederom zijn staart kwijt is. “Een staart is er of is er niet’ zegt Poeh. “En die van jou... die is er niet”. Uil stuurt de hele bende er op uit om Janneman Robinson te redden van een niet bestaande boef. Het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor de beer die alleen maar wat honing wilde halen.

De 5 geschreven verhalen door A.A. Milne die eerder door Disney zijn gemaakt in de klassieke handgetekende stijl, zijn de inspiratie voor deze film.

POSTERS

FOTO'S