CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Valerian and the City of a Thousand Planets
RELEASE: 2017

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets
  • Tijdsduur 137 Minuten
  • Taalversie Engels, Nederlands ondertiteld
  • Genre Actie Avontuur Fantasy Science Fiction
  • Kijkwijzer
    • Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
    • Geweld

Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) zijn twee speciale agenten die de orde in het universum handhaven.

Valerian and the City of a Thousand Planets is een visueel spectaculair nieuw avontuur van Luc Besson, de legendarische regisseur van The Fifth Element en Lucy, gebaseerd op de baanbrekende comic die talloze artiesten, schrijvers en filmmakers heeft geïnspireerd.

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’.

In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.