CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Walk With Me
RELEASE: 2017

Walk With Me

Walk With Me
  • Tijdsduur 94 Minuten
  • Taalversie Engels, Nederlands ondertiteld
  • Pathé DOCS
  • Kijkwijzer
    • Alle leeftijden

Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat.

Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien.

Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

Q&A met Jan Geurtz

Tijdens de speciale voorpremière van Walk With Me op 23 september in Tuschinski zal na afloop een Q&A zijn met schrijver Jan Geurtz. Jan schreef onder andere de bestseller Verslaafd aan Liefde. Dat belooft een inspirerende middag te worden.

16:00u: Start film
17:45u: Q&A (tot ca. 18:15u)

POSTERS