CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Dance Academy: De Film
RELEASE: 7 september 2017

Dance Academy: De Film

Dance Academy: De Film
  • Tijdsduur 101 Minuten
  • Taalversie Nederlands
  • Genre Nederlands Tienerfilm
  • Kijkwijzer
    • Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
    • Grof taalgebruik
    • Geweld

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op.

De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina.

Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard.

Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is...

 TIJDEN EN TICKETS - Kies een stad

Vandaag
14:10
CineMec Ede

Van 14:10 tot 16:06

Nederlands

Zo 24 sep
12:40
CineMec Ede

Van 12:40 tot 14:36

Nederlands

Ma 25 sep
14:10
CineMec Ede

Van 14:10 tot 16:06

Nederlands

Di 26 sep
14:10
CineMec Ede

Van 14:10 tot 16:06

Nederlands

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Cinemec loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

POSTERS