CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Botoks
RELEASE: 2017

Botoks

Botoks
  • Tijdsduur 140 Minuten
  • Taalversie , Nederlands ondertiteld
  • Genre Poolse Film Thriller
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Botoks vertelt de verhalen van verschillende mannen en vrouwen die in een ziekenhuis werken waar iedere dag bloed, zweet en tranen vloeien.

Regisseur Patryk Vega laat zien dat het er in de Poolse medische wereld niet minder gewelddadig of corrupt aan toe gaat dan bij de politie en de maffia, het onderwerp van Vega's vorige film 'Pitbull. Tough Women.'.

Daniela (Olga Boladz) en haar broer (Tomasz Oswiecinski) zijn ambulancemedewerkers, totdat zij begint te werken voor een farmaceutisch bedrijf. Wanneer een gynaecologe, gespecialiseerd in abortussen (Katarzyna Warnke), zwanger raakt, probeert de ziekenhuisdirecteur (Janusz Chabior) haar te ontslaan. Dokter Beata (Agnieszka Dygant) verliest haar verloofde in een motorongeluk. Wanneer ze bezig is sterke pijnstillers uit het ziekenhuis te stelen, ontmoet ze Marek (Sebastian Fabijanski), een ziekenbroeder die wordt achtervolgd door zijn eigen demonen…

POSTERS

FOTO'S