CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Botoks
RELEASE: 13 oktober 2017

Botoks

Botoks
  • Tijdsduur 140 Minuten
  • Taalversie , Nederlands ondertiteld
  • Genre Poolse Film Thriller
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Botoks vertelt de verhalen van verschillende mannen en vrouwen die in een ziekenhuis werken waar iedere dag bloed, zweet en tranen vloeien.

Regisseur Patryk Vega laat zien dat het er in de Poolse medische wereld niet minder gewelddadig of corrupt aan toe gaat dan bij de politie en de maffia, het onderwerp van Vega's vorige film 'Pitbull. Tough Women.'.

Daniela (Olga Boladz) en haar broer (Tomasz Oswiecinski) zijn ambulancemedewerkers, totdat zij begint te werken voor een farmaceutisch bedrijf. Wanneer een gynaecologe, gespecialiseerd in abortussen (Katarzyna Warnke), zwanger raakt, probeert de ziekenhuisdirecteur (Janusz Chabior) haar te ontslaan. Dokter Beata (Agnieszka Dygant) verliest haar verloofde in een motorongeluk. Wanneer ze bezig is sterke pijnstillers uit het ziekenhuis te stelen, ontmoet ze Marek (Sebastian Fabijanski), een ziekenbroeder die wordt achtervolgd door zijn eigen demonen…

 TIJDEN EN TICKETS - Kies een stad

Za 21 okt
17:20
CineMec Utrecht

Van 17:20 tot 19:55

Nederlands ondertiteld

Zo 22 okt
16:00
CineMec Utrecht

Van 16:00 tot 18:35

Nederlands ondertiteld

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Cinemec loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

POSTERS

FOTO'S