CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Prince - Sign "O" the Times
RELEASE: 2017

Prince - Sign "O" the Times

Prince - Sign "O" the Times
  • Tijdsduur 84 Minuten
  • Taalversie Engels
  • Pathé Music
  • Genre Documentaire Muziek
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Op woensdag 22 november wordt eenmalig de digitaal gerestaureerde concertfilm Sign "O" The Times van Prince bij Pathé vertoond.

De legendarische concertfilm Sign "O" The Times keert na dertig jaar, eenmalig en geheel gerestaureerd, terug op het grote doek. Voor het eerst krijgen fans van over de hele wereld – gekleed in Black & Peach – de kans in dezelfde week in de bioscopen een reünie te houden, de onsterfelijke Prince samen te herinneren en van zijn revolutionaire muziek en kunst te genieten.

1987 is een bijzonder jaar voor Prince en zijn fans. Na drie zeer succesvolle albums met The Revolution – Purple Rain, Around the World in a Day en Parade – maakt hij vrijwel solo het dubbelalbum Sign "O" The Times. 1987 is ook het jaar dat hij met dit meesterwerk een concertfilm maakt. Onder zijn regie wordt het een uniek evenement: 84 explosieve minuten, waarin Prince met zijn nieuwe band – met onder anderen danser Cat Glover, bassist Levi Seacer jr., gitarist Miko Weaver, drummer Sheila E. en Boni Boyer en Dr. Fink op keyboards – zijn charisma en vakmanschap bewijst.

In de film, geschoten in Paisley Park Studios en tijdens concerten in Nederland en België, worden de beste nummers van Sign "O" The Times afgewisseld met jam sessions en tributes, onder meer voor Charlie Parker.

Kom jij ook in Black & Peach, net als dertig jaar geleden?

POSTERS