CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Pushing Dead
RELEASE: 6 december 2017

Pushing Dead

Pushing Dead
  • Tijdsduur 110 Minuten
  • Genre Comedy Drama
  • Kijkwijzer
    • Keuring nog onbekend. De uiteindelijke leeftijdskeuring wordt strikt nageleefd. Bij keuring '16' is er geen toegang voor bezoekers van onder de 16.

Dan is al ruim twintig jaar HIV-positief, en moddert wat aan als schrijver. Ook is hij de host van een wekelijkse poëzie-avond in een verlopen bar, waar nooit iemand komt behalve beste vriendin en flatgenoot Paula.

Een cadeautje van zijn moeder heeft onverwachte gevolgen: opeens komt hij over de ziekenfonds-grens, en moet duizenden dollars betalen voor zijn pillen. Geld dat hij niet heeft.

Wat klinkt als een melodrama, is in werkelijkheid een sprankelende zwarte komedie. Met vlijmscherpe dialogen en geweldig acteren van onder andere Danny Glover als huisvriend/baas, is deze onverwachte parel al op meerdere grote festivals tot winnaar van de publieksprijs uitgeroepen.

Extra informatie

Deze films is Engels gesproken en is NIET ondertiteld.

 TIJDEN EN TICKETS - Kies een stad

POSTERS