CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Aile Arasinda
RELEASE: 7 december 2017

Aile Arasinda

Aile Arasinda
  • Tijdsduur 124 Minuten
  • Taalversie Turks, Nederlands ondertiteld
  • Genre Comedy Turkse Film
  • Kijkwijzer
    • Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
    • Grof taalgebruik
    • Geweld

Solmaz is achtergrondzangeres in een nachtclub. Via een komisch toeval ontmoet zij de neurotische Fikret. Ze hebben allebei net een 21-jarige relatie achter de rug. Fikret is overal bang voor.

Als Solmaz’ dochter Zeynep en haar geliefde uit Adana besluiten te gaan trouwen, speelt Fikret ineens de rol van zijn leven. Het plan was de bruiloft eenvoudig te houden, met alleen de naaste familie, maar door de eisen van de familie van de bruidegom wordt het een steeds groter gebeuren. Zal het team tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft goed op kunnen schieten met de gewapende, traditionele familie uit Adana die eigenaar is van een keten van kebabzaken? Zal deze bruiloft zonder problemen plaats kunnen vinden?

“Alleen de naaste familie / Aile Arasinda” is de eerste film waarvan het scenario van Gülse Birsel is. Op de regisseursstoel zit Ozan Açıktan. De acteurs zijn o.a. Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Deniz Hamzaoğlu, Su Kutlu, Devin Özgür Çınar, Ayta Sözeri, Ünal Yeter en Arif Erkin. Met deze fantastische acteurs belooft deze humoristische film de toeschouwers een komedie die zij niet zullen vergeten.

Extra informatie

Op vrijdag 8 december vindt er een castbezoek plaats bij Pathé Arena. Filmsterren Gülse Birsel, Engin Günaydin, Demet Evgar, Erdal Özyağcilar en Ozan Açiktan zullen voorafgaand aan de voorstelling aanwezig zijn om de zaal welkom te heten en hebben tijd voor een Q&A.

 TIJDEN EN TICKETS - Kies een stad

POSTERS

FOTO'S