CINEMEC RESPECTEERT JOUW PRIVACY

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en je voorkeuren te onthouden. Door verder door te gaan in de website ga je er mee akkoord dat voor dit doel er cookies geplaatst zullen worden.

Expeditie Robinson Finale 2017
RELEASE: 21 december 2017

Expeditie Robinson Finale 2017

Expeditie Robinson Finale 2017
  • Tijdsduur 180 Minuten
  • Taalversie Nederlands
  • Genre Avontuur
  • Kijkwijzer
    • Alle leeftijden
    • Grof taalgebruik

De extra voorstellingen in Pathé Groningen en Pathé Breda waren binnen één dag uitverkocht. Iedereen die een ticket heeft weten te bemachtigen wensen wij een hele fijne en spannende voorstelling!

De bloedstollende finale van Expeditie Robinson 2017 is dit jaar live te zien bij Pathé. Op het grote scherm zie je op 21 december welke finalist er met de titel 'Last Man Standing' vandoor gaat!

Fans van ‘Expeditie Robinson’ kunnen de finale dit jaar grootser dan ooit beleven! Naast miljoenen huiskamers, zijn Pathé Tuschinski, Pathé CineMec Utrecht en Pathé Schouwburgplein nu ook het toneel van de bloedstollende ontknoping. Een megagroot scherm, het beste geluid, én de grootste fans zorgen voor dé ultieme ‘Expeditie Robinson’-avond.

Naast de spannende finale-uitzending van ‘Expeditie Robinson’ kunnen fans vragen stellen aan de presentator en finalist. In elke bioscoop bevindt zich één finalist en één van de presentatoren. Welke finalist en presentator in en welke bios zit, blijft tot de dag van de finale geheim.

Hoe eindigt de keiharde strijd van ‘Expeditie Robinson’? Wie mag zich de winnaar of winnares van Expeditie Robinson 2017 noemen? Kaj, Shelly, Niels, Roeland, Soundos, Herold of Carlos?

Foto's van de kandidaten door © Stefan Ammerlaan

Extra informatie

Pathé Unlimited (Gold) abonnees kunnen hun tickets aan de kassa van de bioscoop kopen. De prijs voor een ticket voor Pathé Unlimited (Gold) abonnees is € 5,-.

 TIJDEN EN TICKETS - Kies een stad

Do 21 dec 19:30 Uitverkocht
CineMec Utrecht

Van 19:30 tot 22:45

Nederlands

Uitverkocht

later

Tickets nieuwe speelweek

De speelweek van films bij de bioscopen van Cinemec loopt van donderdag tot en met woensdag. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Het volledige programma van de nieuwe speelweek (vanaf elke donderdag) is vaak vanaf maandagavond verkrijgbaar.

POSTERS