Annuleringsvoorwaarden

Annuleren Filmkaarten

Geld terug?
Dat kan, als u uiterlijk een half uur vóór aanvang van de film uw kaarten aan de kassa komt inleveren. (let op: na die tijd kan dat niet meer). Kunt u niet aan de kassa komen? Dan kunnen wij u helaas geen geld teruggeven. U kunt dan wel voor € 1,- per filmkaart de geannuleerde film op een later tijdstip bezoeken. U dient dan per mail (zie hieronder) uw kaarten te annuleren vóór 12.00 uur bij middag- en vóór 18.00 uur bij avondvoorstellingen. Als uw geannuleerde film niet meer draait, dan kunt u helaas geen gebruik maken van de annuleringsregel. Dus wacht niet te lang met uw nieuwe filmbezoek.

Hoe annuleert u schriftelijk uw filmkaart?
Stap 1 > Stuur een mail naar kassa@cinemec.nl voor Ede, naar utrechtkassa@cinemec.nl voor Utrecht en naar NijmegenKassa@cinemec.nl voor Nijmegen met: naam film, datum film, tijd film, uw naam en telefoonnummer. Stuur bij internetaankoop uw pdf mee.

Stap 2 > Bewaar bij internetaankoop uw pdf en bij kassa aankoop uw filmkaart(en).

Stap 3 > Maak een nieuwe telefonische reservering onder vermelding van geannuleerde filmkaart. U kunt uw nieuwe kaarten tenminste een half uur voor aanvang van de voorstelling ophalen aan de kassa op vertoon van uw pdf of filmkaart(en).

Annuleren Eventkaarten
Wanneer u een kaartje of E-ticket (PDF) heeft voor een event en u wilt deze annuleren dan kunt u uw eventkaart binnen het huidige event seizoen verzilveren voor een andere voorstelling.

Operakaarten: U kunt uw operakaart inwisselen voor een kaart voor de zondagmiddag (direct na de zaterdag live uitzending) of u kunt uw kaart gebruiken voor een encore voorstelling in juni. (vanaf half mei staat het opera encore programma op de website). Ballet, toneel en concertkaarten: u kunt uw kaarten verzilveren voor een voorstelling op een andere datum binnen het huidige eventseizoen.

Hoe annuleert u schriftelijk uw Eventkaart?
Stap 1 > Stuur uiterlijk een uur voor aanvang een mail naar kassa@cinemec.nl voor Ede en naar utrechtkassa@cinemec.nl voor Utrecht en naar NijmegenKassa@cinemec.nl voor Nijmegen met: naam voorstelling, datum, tijd, uw naam en telefoonnummer. Stuur bij internetaankoop uw pdf mee.

Stap 2 > Bewaar bij internetaankoop uw pdf en bij kassa aankoop uw eventkaart(en).

Stap 3 > Maak een nieuwe telefonische reservering onder vermelding van geannuleerde kaart. U kunt uw nieuwe kaarten tenminste een half uur voor aanvang van de voorstelling ophalen aan de kassa op vertoon van uw pdf of eventkaart(en).

Geld terug?
Dat kan, als u tot uiterlijk een uur vóór aanvang direct aan de kassa uw kaarten inlevert. U betaalt dan € 2,50 administratiekosten per kaart.