Cadeaus bij CineMec

CineMec Cadeaubon

Let op! De CineMec Cadeaubonnen zjin vanaf 7 februari 2017 niet meer te koop! Wel verkopen wij de Nationale Bioscoopbon.

MyCineMecpas

Let op: vanaf 7 februari 2017 wordt de pas niet meer verkocht. Tickets kunnen nog wel worden gekocht.

Meer informatie

Nationale Bioscoopbon
Bij CineMec is ook de Nationale Bioscoopbon verkrijgbaar. Waardeer je pas op met een bedrag tussen € 10,- en € 150,-. Je kunt het bedrag in stappen van € 0,50 verhogen.

Met een Nationale Bioscoopbon kun je online een kaartje kopen. Je krijgt aan de kassa contant geld retour. 

Bioscoopcadeau*
BioscoopCadeau t.w.v. €9,95: reguliere toegang tot de film voor één persoon.
BioscoopCadeau t.w.v. €15,00: reguliere toegang tot de film voor één persoon incl. een kleine fris/koffie/thee en CineNuts  
Let op: Deze bon is niet te koop bij CineMec, je kunt deze wel bij ons inleveren.

CineMec Jongerenpas

Let op: De Jongerenpas wordt vanaf 7 februari niet meer verkocht. Binnenkort komt er een alternatief.

De MyCineMecJongerenpas is er voor iedereen vanaf 6 t/m 15 jaar. Met de pas krijg je € 3,- korting op films en events*! De pas kost € 10,- en is één jaar geldig. Lees er hier meer over kortingsmogelijkheden.

CineMec Uitbon

Let op: De Uitbon wordt vanaf 7 ferbruari 2017 niet meer verkocht. Binnenkort komt er een alternatief.

Nog zo'n mooi filmcadeau om te geven! Met de CineMec Uitbon kun je met 2 personen naar een film naar keuze en krijg je een kopje koffie of thee. Er zijn twee verschillende CineMec Uitbonnen:

- De Uitbon (€ 18,50) is geldig tot één jaar na uitgifte. De bon is niet geldig op vrijdag- en zaterdagavond, op feestdagen en tijdens speciale voorstellingen. Bij een 3D-film komt er een toeslag van € 4,- bij voor twee 3D-brillen. 

- De Uitbon Plus (€ 20,-). De voorwaarden zijn gelijk aan de normale Uitbon, maar de Uitbon Plus is ook in het weekend geldig.

De CineMec Uitbon geeft korting en moet daarom minimaal één dag voorafgaand aan het inwisselen zijn gekocht.

*CineMec valt tegenwoordig onder de Pathé Holding, maar behoudt haar eigen label CineMec.Vanaf heden is je Pathé Unlimited Card ook geldig bij CineMec!