Ticketinformatie

U kunt bij CineMec op drie manieren uw tickets kopen.

Online kopen
U kunt op deze website heel eenvoudig 24 uur per dag kaarten kopen. Klik op de gewenste voorstelling en tijd om kaarten te kopen. U kunt betalen met IDeal (internet betalen via uw eigen bank), u betaalt  € 0,80 per transactie (bankafdracht en administratie). Lees voordat u kaarten koopt eerst goed de annuleringsvoorwaarden. Let op: speciale acties en kortingen gelden niet voor online tickets. Met een Nationale Bioscoopbon kunt u online een kaartje kopen, u krijgt dan aan de kassa contant geld retour. Met uw e-ticket kunt u direct doorlopen naar de controle bij de trap of de zaal, u hoeft niet langs de kassa.
Met uw e-ticket hoeft u niet langs de kassa.

Aan de kassa kopen
U kunt op doordeweekse dagen kaarten aan onze kassa kopen vanaf 10.00 uur tot 's avonds 22.15 uur. In het weekend is de kassa vanaf een half uur voor aanvang van de eerste voorstelling geopend.

Telefonisch reserveren
 
Om telefonisch te reserveren belt u maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 22.15 uur en in het weekend tussen 11.00 uur en 22.15 uur met 0900 321 0 321 (€ 0,80 per gesprek). Let op: bij (telefonisch) reserveren betaalt u € 0,50 reserveringskosten per kaartje (voor zowel films als events).

Er kunnen alleen tickets voor filmvoorstellingen in de huidige filmweek (die loopt van do t/m wo) gekocht of gereserveerd worden. Iedere maandag wordt er een nieuw filmprogramma gemaakt dat uiterlijk dinsdagochtend online staat.

Filmtoeslagen
Voor 3D films (inclusief 3D bril en laserprojectie) geldt een toeslag van € 2,-. Films die in de Premiumzaal (Dolby Atmos en laserprojectie) worden vertoond, hebben een toeslag van € 2,-. 

Pathé Unlimited Card-houders betalen € 1,50 toeslag voor 3D en € 2,- voor Premium. Als de film zowel in 3D én in de Premium zaal wordt vertoond, geldt een toeslag van maximaal € 2,- op het filmticket.
Let op: wanneer u als Pathé Unlimited Cardhouder online tickets bestelt voor bezoekers zonder Pathé Unlimited Card, betalen zij een toeslag van € 0,50 per ticket aan de kassa.

Kortingmogelijkheden
Voordelig naar de film? Kijk hier voor alle kortingsmogelijkheden.

Placering
U kunt bij het reserveren of kopen van kaarten in Utrecht en Nijmegen zelf aangeven op welke stoel u wilt zitten.
In Ede kiest u voor een rij, en dient de rij door de bezoekers te worden aangesloten. Voor events als opera, ballet, kunst, theater en muziek kunt u meestal op elke locatie uw eigen stoel kiezen. 

Parkeertarief
Ede:
filmbezoekers betalen voor 4 uur parkeren € 4,50 (gemeentetarief). 
Utrecht: filmbezoekers parkeren gratis op het CineMec parkeerterrein. Bezoekers voor zakelijke bijeenkomsten betalen voor 4 uur € 3,-
Nijmegen: filmbezoekers betalen voor 4 uur pakeren € 1,00.
In Ede, Utrecht en Nijmegen staat u de eerste 40 minuten gratis en als u langer staat dan 5 uur betaalt u 5,-.

Parkeerkaart kopen via internet: wanneer u via internet uw parkeerkaart heeft gekocht, kunt u gebruikmaken van alle parkeerplekken. U kunt zelf de mail met QR-code en uw P-kaartje afwaarderen met de scanner die in de bioscoop hangt. Houd bij meerdere parkeerkaarten alle tickets bij de hand.

Parkeerkaart kopen in CineMec: wanneer u uw auto parkeert, ontvangt u een parkeerkaart. U kunt deze kaart betalen binnen bij de kassa of na afloop van uw bezoek bij de automaten in CineMec en in de parkeergarage in Ede. Aan de kassa kunt u betalen met uw pinpas of met contant geld.

Rolstoelplaatsen reserveren
CineMec is toegankelijk voor mindervaliden en/of gebruikers van een rolstoel. Er is een speciale lift naar de verdiepingen. U dient wel altijd telefonisch te reserveren, omdat er een beperkt aantal plekken voor rolstoelen beschikbaar is. Omdat u verplicht bent telefonisch te reserveren, krijgt u standaard € 1,- korting op het ticket.

Vragen of opmerkingen?
Mail uw vragen en/of opmerkingen naar info@cinemec.nl. E-mails worden binnen enkele werkdagen beantwoord. In het weekend worden er geen e-mails beantwoord. Door drukte kan het soms wat langer duren, maar wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk op uw e-mail te reageren. Bij dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 0900-321 0 321 (€ 0,80 per gesprek). Het is niet mogelijk om via e-mail kaarten te kopen of annuleren.