Ticketinformatie

De CineMec bioscopen maken sinds september 2014 al onderdeel uit van Pathé. Er zijn daarom sinds kort ook nieuwe filmtarieven van toepassing. Klik hier voor de nieuwe tarieven.

Door het samengaan van CineMec en Pathé kun je voortaan nog gemakkelijker tickets bestellen. Je kunt bij CineMec op verschillende manieren tickets kopen.

Online kopen
Als je online tickets koopt voor een film of event bij CineMec, word je automatisch gelinkt naar de website van Pathé. Hier kun je heel eenvoudig 24 uur per dag kaarten kopen. Klik op de gewenste voorstelling en tijd om kaarten te bestellen. Je krijgt dan de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden.

Betaal met:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Pathé Vrijkaart met vouchercode
  • Nationale Bioscoopbon. Deze bon is alleen bij CineMec in te wisselen. Je kunt deze tegenwoordig  ook online verzilveren door de code in te voeren tijdens het aankoopproces. 

Wanneer je online kaarten koopt, krijg je een e-ticket ter bevestiging. Neem deze mee naar de bioscoop (op telefoon of uitgeprint). Met een e-ticket kun je direct lopen naar de controle bij de trap of de zaal, je hoeft niet meer langs de kassa.

Online bestellen met je vrijkaart
Kies de film of voorstelling waar je naar toe wilt en voer de vouchercode in bij het ticket keuzescherm. Het is niet mogelijk een voucher te verzilveren via de Pathé App. Alle andere typen vouchers en bonnen zijn niet online inwisselbaar. De gereserveerde kaarten dien je uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de film op te halen aan de kassa van de bioscoop. Daar kun je de vrijkaarten inleveren.

Betalen via de app
Voortaan kun je ook kaarten voor CineMec kopen via de Pathé app. Download de Pathé App om de tijden bij CineMec te raadplegen en snel en eenvoudig tickets te kopen voor films en events. Klik hier om de app te downloaden. 

Aan de kassa kopen
Doordeweeks kun je kaarten aan onze kassa kopen vanaf 10.00 uur tot 's avonds 22.15 uur. In het weekend is de kassa geopend vanaf een half uur voor aanvang van de eerste voorstelling.

Telefonisch reserveren
Om telefonisch te reserveren bel je maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 22.15 uur en in het weekend tussen 11.00 uur en 22.15 uur met 0900 321 0 321 (€ 0,80 per gesprek). Let op: bij (telefonisch) reserveren betaal je € 0,50 reserveringskosten per kaartje (voor zowel films als events). 

Er kunnen alleen tickets voor filmvoorstellingen in de huidige filmweek (die loopt van do t/m wo) gekocht of gereserveerd worden. Iedere maandag wordt er een nieuw filmprogramma gemaakt dat uiterlijk dinsdagochtend online staat.

Filmtoeslagen
Voor 3D-films geldt een toeslag. Voor een 3D- film inclusief een 3D-bril betaal je het filmticket  + € 2,50 (€ 1,- voor de 3D-bril). Heb je al een 3D-bril van CineMec of Pathé?  Dan kun je deze meenemen naar een andere 3D-film. Zo bespaar je € 1,- op de 3D-toeslag. Voor een 3D-film zonder 3D-bril betaal je naast het filmticket € 1,50 extra. 

De 3D-toeslag geldt ook voor Pathé Unlimited abonnees, behalve voor Pathé Unlimited Gold abonnees. Ben je vergeten om je 3D-bril mee te nemen? Dan kun je deze aan de kassa aanschaffen.

Ga voor meer informatie over 3D en 3D-brillen bij CineMec naar de FAQ

Kortingmogelijkheden
Door het samengaan van CineMec en Pathé profiteer je als bezoeker van meer kortingsmogelijkheden. Alle Pathé Vouchers, Giftcards en Pathé Unlimited passen kunnen voortaan verzilverd worden bij CineMec. Klik hier voor alle kortingsmogelijkheden. 

Stoel kiezen
In alle CineMec vestigingen zijn stoel- en rijnummers, zodat je de plek kunt kiezen, waar jij het liefst zit. Koop op tijd je tickets om zeker te zijn van je favoriete plaats.

Parkeertarief
Ede: filmbezoekers betalen voor 4 uur parkeren € 4,50 (gemeentetarief). In Ede parkeer je de eerste 40 minuten gratis. Langer staan dan 5 uur kost € 5,-.
Utrecht: filmbezoekers parkeren gratis op het CineMec parkeerterrein. Bezoekers voor zakelijke bijeenkomsten betalen voor 4 uur € 3,50.
Nijmegen: filmbezoekers parkeren gratis op het CineMec parkeerterrein. Let op: het gratis tarief geldt alleen voor het CineMec parkeerterrein. Wanneer onze parkeerplaats vol is, is er de mogelijkheid om te parkeren bij het nabijgelegen P&R Transferium. Dit parkeerterrein is eigendom van de gemeente en parkeren kost hier €3,50.

Uitrijkaart in Ede
CineMec verkoopt via de website geen uitrijkaarten meer. Een uitrijkaart voor onze parkeerplaatsen kan op meerdere plekken in de bioscoop betaald worden door de inrijkaart te (laten) scannen bij de parkeerautomaat, aan de balie, kassa of bar.

Raadpleeg onze FAQ voor meer vragen over parkeren.

Rolstoelplaatsen reserveren
CineMec is toegankelijk voor mindervaliden en/of rolstoelgebruikers. Er is een speciale lift naar de verschillende verdiepingen. Bezoekers met een rolstoel krijgen € 1,- korting op een ticket voor films en events omdat zij genoodzaakt zijn telefonisch te reserveren.

Vragen of opmerkingen?
Ga naar de FAQ voor alle tariefwijzigingen en nieuwe kortingsmogelijkheden. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar info@cinemec.nl. E-mails worden binnen enkele werkdagen beantwoord, behalve in het weekend. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren. Bij dringende vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0900-321 0 321 (€ 0,80 per gesprek). Het is niet mogelijk om via e-mail kaarten te kopen of te annuleren.